BIZON Baarn

Maak een BIZONder ontbijt mee!

Met enige regelmaat ontbijten wij samen op een inspirerende locatie of bij een ondernemer in Baarn.

Ontbijt

Het ontbijt wordt wel de belangrijkste maaltijd van de dag genoemd. Dat komt omdat het ontbijt ervoor zorgt dat je er voor de rest van de dag tegenaan kan, omdat je met het ontbijt voldoende energie hebt opgebouwd om op gang te komen. Daar komt nog bij dat mensen die nooit ontbijten niet alleen minder energie hebben, maar ook sneller grijpen naar lekkernijen als snoep en/of koek.

Doel

Het doel van een BIZON Ontbijt is dat ondernemers elkaars business leren kennen en dat zij, door deze kennis, elkaar kunnen introduceren bij relaties. Laagdrempelig en zonder verplichtingen maar wel met de achterliggende gedachte dat we samen sterker staan dan alleen. Deze manier van netwerken levert de deelnemers kennis, kunde en omzet op.

Programma

Het programma is kort, informatief en kent een vast format. De bijeenkomsten worden van 08.00 uur tot 10.00 uur gehouden. Het standaard rondje voorstellen duurt maximaal tot 08:30 uur waarna we gezamenlijk een klein uur een of meerdere onderwerpen bespreken welke op dat moment voor ZP-ers van belang zijn. Door dit compacte programma is er voor de deelnemers voldoende ruimte om te netwerken en bij te praten met oude en nieuwe bekenden.

Wanneer ons volgende BIZON ontbijt is kun je vinden in de lijst Evenementen.

Heb je interesse om een ontbijt te houden op jouw locatie, laat via deze link weten!